VIDEO Igor Dodon și Cristian Rizea, într-un LIVE de excepție la Procuratura Anticorupție

De ce te temi, de aceea nu scapi, spune o zicală românească. Exact în această situație s-a pomenit miercuri, 3 august, fostul președinte al țării, Igor Dodon. El a venit pentru audieri la Procuratura Anticorupție, chiar în momentul în care liderul Partidului Politic “Moldova, Rizea și Poporul” Cristian Rizea făcea un LIVE pe Facebook în incinta instituției. Cei doi s-au salutat și și-au urat succes reciproc.

“Bună ziua, domnule Dodon! V-a fost dor de mine? Ia uitați-vă, prieteni, Igor Dodon, cel care trebuie să plătească pentru multe. Nu am stat degeaba aici, a meritat. Este audiat la Procuratura Anticorupție. Are și pază serioasă. Nu știu cum beneficiază el de pază plătită de stat. Adică noi, toți proștii, îi plătim paza”, a spus Cristian Rizea.

Igor Dodon a fost reținut pe 24 mai, după ce procurorii anticorupție au efectuat percheziții timp de mai bine de zece ore, la mai multe locații care îi aparțin și la rudele lui. El este bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită. Pe 21 iulie, Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus prelungirea măsurii preventive sunt formă de arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

Anterioară

PREMIERĂ Pacienții cu maladii oncologice vor ridica din farmacii medicamentele compensate

În continuare

 Tribunalul de la Stockholm a respins cererea depusă de Komaksavia Airport Invest Ltd împotriva Republicii Moldova

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *