VIDEO DOVADA că rectorul USM a comis un abuz împotriva lui Mihai Cristian. Greșeală lui Șarov, care demonstrează că face jocul mafiei politice

De teamă să nu dea ochii cu Mihai Cristian și să nu fie luat la întrebări, rectorul USM a anulat o conferință organizată pentru studenții și profesorii Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative. Se pare că Igor Șarov a fost foarte disperat, dacă a recurs la un asemenea gest, în condițiile în care invitase la eveniment persoane notorii de peste hotare, inclusiv Principele Radu al României, Vasile Pușcaș, fostul ministru al Afacerilor Europene din România și rectorul Academiei Internaționale a Sfântului Mauritius din Italia, Istvan Vakar. Rectorul a demonstrat tuturor, prin acest comportament, că a emis ilegal, în baza unei comenzi politice, ordinul de exmatriculare a lui Mihai Cristian, admis pentru Programul de master “Studii în Securitate Națională”. 

Rizea către Șarov: „Dacă nu aveai nimic de ascuns, de ce nu ai venit? Îți e frică de adevăr”?

“De ce ai anulat conferința, Șarov? Îți e frică de adevăr. Șarov, adevărul te va elibera. De ce îți e frică să vii în fața lui Rizea? Îți era frică de întrebări? Ai anulat conferința, ai ales varianta cea mai optimă ca să fugi de adevăr, ca moldovenii să nu afle. Incredibil! Dacă nu aveai nimic de ascuns, dacă nu ai făcut un lucru ilegal și abuziv împotriva lui Rizea, de ce te ascunzi? Și de ce nu ai venit? Deoarece știi că ai făcut un abuz, și nu ai vrut ca Alteța sa Regală, principele Radu și fostul ministru român, Vasile Pușcaș, invitații tăi, să afle despre abuzurile pe care le-ai făcut și de ilegalitățile pe care le patronezi în această instituție și le consideri feuda ta și a familiei tale”, a relatat Mihai Cristian într-o intervenție LIVE pe Facebook și YouTube. 

www.realitateadinmoldova.md amintește că marți, 13 septembrie, Igor Șarov a emis un ordin de exmatriculare a lui Mihai Cristian, invocând un fapt eronat, și anume că buletinul de identitate moldovenesc al jurnalistului, în baza căruia a fost înmatriculat la Programul de master Studii în Securitate Națională, nu este valabil. 

Anterioară

Plahotniuc, Vîlcu, Zara și Nichiforciuc au obținut 30 de zile de arest în dosarul blanchetelor pentru pașapoarte

În continuare

Sheriff Tiraspol a fost învinsă de Manchester United

2 Comments

  • Trebuie să fii nu nebun dar amintit la cap sa a mai o conferință internațională de teama ca Rizea te va incomodă. Principalul că undeva cineva in darea de seama ca fi stipulate că să-l petrecut conferință internațională. Eu cred ca ceva formal in alt local a avut loc dar Rizea nu a aflat, Da poate special a anunțat că va fi de al duce in eroare, asta este vădit o infracțiune de acum.

  • Eu înțeleg ura către Rizea a celor din organele de drept pentru faptul că-i descoperă cu afaceri dubioase și au pierderi materiale, dar ce te-a împins pe tine păcatul rector Șaru șă-ți vâri capul în laț. La moldoveni se spune că ai făcut ”un câcat”” pe adevărate. Probabil că doar așa zisa ”solidaritate” cu organele de drept te-a împins păcatul.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *