Susținătorii Partidului Politic „ȘOR” protestează împotriva guvernării PAS

Membri și simpatizanți ai Partidului politic Șor au ieșit iarăși la proteste antiguvernamentale vineri, 18 Noiembrie, a anunțat Inspectoratul General de Poliție. Încă la începutul acțiunii, 16 persoane, printre care trei minori fără supraveghere, au fost duse la inspectorat pentru identificare și documentare.

Manifestanții mărșăluiesc spre Complexul memorial ,,Eternitate”, pe strada Pan Halippa, strada Ismail, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. De asemenea, vor merge spre Academia de Științe, iar de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt se vor îndrepta pe strada Vasile Alecsandri, de la str. Alexandru cel Bun până la Procuratura Generală.

„În acest context, solicităm cetățenilor – pietoni și conducători auto – să manifeste înțelegere și să țină cont de solicitările forțelor de ordine, inclusiv aferent sistării circulației rutiere pe tronsonul de drum indicat. Totodată reiterăm organizatorilor că sunt responsabili de acțiunile asumate precum și comportamentul manifestat de către participanți și desfășurarea întrunirii pașnice, pentru a nu pune în pericol alte persoane și pe sine”, a precizat Inspectoratul General de Poliție pe canalul de Telegram.

Anterioară

Igor Dodon – eliberat din arest la domiciliu. „Victoria va fi de partea noastră”

În continuare

PDM a devenit PSDE. Ion Sula: „Vom reveni la guvernare. Cetățenii au nevoie de noi”

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *