Reacția lui Igor Dodon după ce soția lui a fost recunoscută în calitate de complice în dosarul Kuliok: „Deoarece nu mă pot doborî, fac presiune asupra familiei mele”

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, care se află în arest la domiciliu, a comentat pe Facebook audierea și recunoașterea soției lui în calitate de complice în dosarul „Kuliok”. El a reiterat că acesta este un dosar politic, iar scopul urmărit de comanditari este reprimarea oponenților politici. De asemenea, Igor Dodon a opinat că tot ce i se întâmplă familiei lui este o nelegiuire, iar vinovații vor răspund în fața legii.

„Așa cum era și de așteptat, înțelegând faptul că nu mă vor putea doborî, procurorii Maiei Sandu au decis să facă presiune asupra soției mele, familiei, părinților, celor apropiați. Aceasta este o dovadă a agoniei, slăbiciunii și lipsei unor argumente palpabile din partea procuraturii controlate de guvernare. Declar încă o dată: acesta este un dosar penal politic pentru reprimarea oponenților politici și a opoziției. Iar comanditarii și executorii acestei nelegiuiri juridice vor răspunde pentru faptele lor în conformitate cu legea. Eu și rudele mele nu am încălcat legea, nu deținem alte active în afară de cele declarate oficial, fapt ce va fi confirmat detaliat în cadrul anchetei. Sumele fabuloase de îmbogățire ilicită desenate de procurori sunt niște speculații și minciuni rușinoase. Ei au adunat bunurile care aparțin altor persoane și rude, care au confirmare documentară a surselor de venit și le-au prezentat publicului ca fiind ale mele personale.Nimic nu le va reuși. Vom rezista acestor fărădelegi și vom demonstra tuturor că represiunile politice din partea autorităților se vor solda cu un eșec”.

Galina Dodon a fost audiată miercuri, 16 iunie, la Procuratura Generală. Ea a fost recunoscută în calitate de complice în dosarul „Kuliok”, și a primit interdicția de a părăsi țara pe un termen de 60 de zile. Galina Dodon a declarat că este nevinovată, și că oamenii legii urmăresc scopul să-l defăimeze pe Igor Dodon.

Anterioară

Sex Tape dintre un cunoscut judecător și o lichidatoare

În continuare

Angajatorii vor fi obligați să achite zilierilor asigurarea medicală și socială

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *