Onoarea Olgăi Tira a rămas pătată. Instanța i-a dat dreptate lui Cristian Rizea

În octombrie 2021, Olia Tira l-a acționat în judecată pe politicianul Cristian Rizea, deoarece a destăinuit publicului marele ei secret – și anume că a fost amanta lui Igor Dodon, în perioada în care deținea funcția de președinte al Republicii Moldova. Atunci interpreta a plâns pe umerii fanilor pe Facebook, și a jurat că e nevinovată, exact ca blonda din renumitul film sovietic “Mâna cu briliante”. Vă aduceți aminte? Când o târfă care acționa la ordinul unor infractori l-a îmbătat pe un bărbat, apoi s-a dezbrăcat în fața lui? Iar când nevasta i-a prins în flagrant, însoțită de toți vecinii de la bloc, a strigat inocent: Nu sunt eu vinovată! 

“Te acționez în judecată pentru calomnie și deteriorarea reputației mele, ca Artistă, femeie și cetățean! Dacă cuvintele tale valorează ceva, solicit dovezi că sînt cu adevărat amanta ex-președintelui țării, domnul Igor Dodon și dovadă a modului exact în care am obținut statutul ”Artist Emerit” (după 18 ani de reprezentare a Moldovei la diferite forumuri internaționale în diverse programe ale Națiunilor Unite, etc.)”, a scris atunci Olia Tira pe Facebook.

Olia Tira nu a reușit însă să-l sensibilizeze și pe judecătorul care a cercetat câte pete are pe onoarea ei. Probabil a găsit multe de culoare roșie, pentru că în cele din urmă i-a dat dreptate lui Cristian Rizea. Decizia instanței a scos-o din sărite pe artista emerită la jucatul de-a v-ați ascunselea sub plăpumi străine, așa că a atacat-o la Curtea de Apel. În consecință,  sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, a fost casată, iar cauza – trimisă la rejudecare. 

Dar nici asta nu a liniștit-o pe interpretă. L-a pus pe avocatul ei să solicite recuzarea judecătorului, care nu s-a lăsat influențat de abilitățile ei de artistă emerită. Iar acesta, ca să-și satisfacă pe deplin clienta, a „sărit calul” – a umilit și bruscat instanța.

„Iată vedeți. Mai sunt judecători corecți în țara asta. Sunt deranjați că-mi dau mie dreptate, și de asta îi jignesc. Eu niciodată nu mi-am permis sa spun despre un judecător ca e incompetent. Dar avocatul Olgăi Tira o face”, a spus Cristian Rizea în timpul ședinței. 

La final, Cristian Rizea i-a transmis un mesaj “de dragoste” artistei emerite:

„Pui tu avocații tăi sa-i amenințe pe judecători? Olia, tu știi unde ai fost cu Rizea. Atât îți spun: Bagă-ți mințile în cap, că te fac vedeta porno a Moldovei”. 

Oare ce a avut în vedere?

Anterioară

Casa de lux a fostului președinte al țării, pusă sub sechestru. Igor Dodon: „Nu au probe. Fac din cazul meu telenovelă”

În continuare

Compania Wizz Air va relua cursele aeriene din şi spre Chişinău

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *