Noi provocări la Tiraspol. Persoane necunoscute au încercat să incendieze două obiective

Persoane necunoscute au încercat să dea foc unei baze petroliere și Comisariatului militar din Tiraspol, a anunțat Departamentul de Interne din regiune.

Aproximativ la ora 4.15, persoane necunoscute au incendiat vegetația din preajma unei baze petroliere din regiunea transnistreană. Flăcările au fost stinse fără a provoca pagube bazei petroliere.

La jumătate de oră distanță, în clădirea Comisariatului militar din Tiraspol au fost aruncate două cocktailuri Molotov. Unul a lovit peretele, iar altul a fost prins între gratiile de la fereastră. Angajații Comisariatului au intervenit rapid și au reușit să evite incendiul. Sursa citată susține că persoanele necunoscute se deplasau cu un automobil „cu numere de înmatriculare străine”.

Anterioară

VIDEO Ana-Maria Prodan, singura femeie impresar din fotbalul românesc, a creat o colecție de parfumuri inedite. Prin ce sunt deosebite? 

În continuare

Miniștrii de externe din G7, preocupați de securitatea alimentară şi situaţia Republicii Moldova: Țara e slăbită din cauza războiului

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *