ÎNREGISTRARE BOMBĂ. Dovada că o persoană apropiată lui Igor Dodon este implicată într-o schemă de îmbogățire ilicită

Liderul Partidului Politic „Moldova, Rizea și Poporul”, Cristian Rizea, a deconspirat o schemă de îmbogățire ilicită implementată de unul dintre consilierii lui Igor Dodon și fost viceministru al Republicii Moldova. În această seară, la „Spovedania lui Rizea”, politicianul ne va surprinde cu dezvăluiri incendiare despre cum persoana respectivă face afaceri murdare pe seama moldovenilor și cum își exercită influența asupra angajaților Ministerului Afacerilor Interne. Iar drept dovadă, Cristian Rizea va prezenta, în exclusivitate, câteva înregistrări audio explozive. 

„Îl rog respectuos pe domnul procuror general interimar, Dumitru Robu, să asculte înregistrările pe care le dețin. Sunt curios, după ce toată Moldova va afla despre schema ilegală aplicată de consilierul lui Igor Dodon, Procuratura Generală se va autosesiza?”, a relatat pentru www.realitateadinmoldova.md Cristian Rizea. 

Pentru detalii, urmăriți emisiunea „Spovedania lui Rizea”, astăzi, la ora 20.00, LIVE pe canalul de youtube https://www.youtube.com/c/SpovedanialuiRizea-TV,pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100063608887281 și pe www.realitateadinmoldova.md

Anterioară

Administrația de la Tiraspol a decis sancționarea penală a persoanelor care se vor plânge instanțelor internaționale

În continuare

Igor Dodon va sta în arest la domiciliu 30 de zile. Cumnatul lui rămâne în izolator

2 Comments

  • Toti banditii lui Dodon trebue sa stea la puscarie.

  • Va multumim ca existati si va dati si sufletul pentru o Moldova anfloritoare pentru bunastarea cetatenilor acestei tari.Va dorim putere,sanatate si bunu dum.sa va protejeze de oamenii de rea credinta.Tot binele din lume d-ra si fam d-re(desigur si PUFI sa fie frum.)VOM FI ALATURI PENTRU dreptate,pentru adevar.Sa aveti o seara linistita.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *