Igor Dodon rămâne în arest la domiciliu încă 30 de zile

Arestul la domiciliu pentru fostul președinte al țării, Igor Dodon, a fost prelungit cu încă 30 de zile. Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au menținut însă aceleași restricții din mandatul anterior, deși procurorii au solicitat limitarea convorbirilor telefonice, recepționării și expedierii trimiterilor poștale și utilizării altor mijloace de comunicare, conform Art.188 alin. (3) pct. 2) din Codul de procedură penală.

„Au fost menținute interdicțiile aplicate anterior. Am prezentat șase probe noi. Vom studia încheierea și ne vom expune, prin modul prevăzut de lege, cu contestarea cu recurs a acestui mandat judecătoresc ”, a spus procurorul Petru Iarmaliuc.

Pe 29 iunie, Curtea de Apel Chișinău a prelungit arestul la domiciliu în privința lui Igor Dodon pe un termen de 30 de zile. Acesta este este bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Anterioară

MAIB recalculează rata dobânzii la creditele ipotecare

În continuare

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputatei Marinei Tauber. Partidul „ȘOR”: E o răfuială politică

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *