FOTO Primele rezultate ale perchezițiilor: Zeci de mii de euro și jumătate de milion de lei

Circa jumătate de milion de lei, dar și zeci de mii de euro, ar fi fost găsite de procurori, până la această oră, în cadrul acțiunilor de urmărire penală care se desfășoară în privința fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

La casa părintească a fostului lider PSRM din Sadova, pe lângă zecile de mii de lei, procurorii au găsit și un plic cu aproximativ 10 mii euro cu înscripția „Pentru PSRM”. 

Tot acolo, organele de drept au găsit și o recipisă prin care un oarecare Dumitru S. confirmă că a primit de la soția lui Igor Dodon, Galina, 25 000 de EURO ca „arvună pentru utilaje de bucătărie”.

Totodată, procurorii au descoperit și un set de șah dăruit lui Dodon de fostul șef al Moldtelecom și ex-viceministrul Economiei Vitalie Iurcu, bănuit de îmbogățire ilicită și stabilit în România.

În cadrul perchezițiilor în apartamentul cumnatului lui Igor Dodon, Petru Merineanu, procurorii Anticorupție au găsit mai multe bancnote de 100 de euro.

Sursa: Deschide.md

Anterioară

ANRE anunță prețuri mai mari pentru carburanți

În continuare

Procuratura Anticorupție: Bunuri în valoare de peste zeci de milioane de lei au fost ridicate în urma perchezițiilor în cadrul dosarului „kuliok”. Bănuiții au încercat să distrugă probe

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *