Fiul fostului socialist Ștefan Gațcan, care a primit un “kuliok” de la Andrian Candu ca să părăsească fracțiunea PSRM, a făcut nuntă pe Coasta de Azur. Din ce surse i-a organizat beizadelei sale ceremonia, în condițiile în care acesta nu a muncit niciodată, ci doar a huzurit? 

Vlad Gațcan, fiul fostului deputat socialist Ștefan Gațcan, s-a căsătorit săptămâna trecută cu influenkkera Marinela Bezer, poreclită de protipendada londoneza “The Parachute”. Nu am fi acordat atenție acestui eveniment monden, așa cum protagoniștii nu au făcut nimic deosebit pentru Republica Moldova, și trăiesc din surse financiare clandestine: mirele – din banii spălați de Ștefan Gațcan, mireasa – din meseria de damă de companie în localurile de lux din Londra. Un detaliu important ne-a atras însă atenția, și am considerat că este necesar să-l împărtășim cu moldovenii.

În timp ce majoritatea cetățenilor din țara noastră caută cu disperare soluții pentru a-și putea achita la iarnă facturile pentru gaz, energie termică și electrică, Ștefan Gațcan îi organizează nunta beizadelei sale în una dintre cele mai scumpe locații din lume, unde își petrec vacanțele și își sărbătoresc evenimentele private toți milionarii planetei. Vorbim despre Vila Ephrussi de Rothschild, din exclusivista localitate Cap Ferrat a regiunii de coastă a Republicii Franceze – Coasta de Azur. 

La ceremonie au participat 30 de invitați. Evenimentul a costat, în total, 250 de mii de euro. Suma include cheltuielile pentru meniu, organizarea nunții, transportul și cazarea invitaților pe Coasta de Azur, onorariile artiștilor care au evoluat, printre care și formația „Zdob și Zdub”. Câți dintre moldoveni și-ar permite o asemenea nuntă de lux pe Coasta de Azur? Posibil doar oligarhii Vladimir Plahotniuc și Renato Usatîi. 

E adevărat, Ștefan Gațcan nu este sărac lipit pământului. Deține o clinică medicală privată în Capitală. A fost și parlamentar, o scurtă perioadă. Totuși, veniturile pe care le declară oficial îi permit doar să meargă la mare în Turcia, într-o locație de lux, nu însă și pe Coasta de Azur. 

Și atunci, din ce surse Ștefan Gațcan i-a organizat beizadelei sale o nuntă în valoare de 250 mii de euro? Din onorariile grase primite în plic de la socialiști, în perioada în care a fost deputat, sau din banii pe care i-a luat de la Adrian Candu ca să părăsească fracțiunea parlamentară a PSRM și să adere la Pro-Moldova? Sau poate din spălările de bani pe care le face de mulți ani prin intermediul clinicii sale medicale? 

Sperăm că justiția moldovenească ne va răspunde într-o zi la aceste întrebări, iar Ștefan Gațcan va plăti cu averea și libertatea pentru infracțiunea de îmbogățire ilicită, așa cum este firesc într-un stat de drept.

Realitateadinmoldova.md va face dezvăluiri, în curând, despre o parte dintre invitații care au onorat cu prezența fastuoasa ceremonie a beizadelelor Vlad Gațcan și Marinela Bezer. 

Anterioară

Mama lui Cristian Rizea, către Maia Sandu: Nu vreau favoruri. Vă rog doar să garantați că situația fiului meu este cercetată conform „buchiei legii”

În continuare

Canotorul moldovean Serghei Tarnovschi a devenit campion mondial

3 Comments

 • „Prost sa fii, dar noroc sa ai ” spine…… Doi tineri parasind Moldova clandestin din cauza saraciei, esind in UE prin padurile Roniniei, la marginea padurii unde faceau popas au gasit o comoara,mare. Acolo era si o scrisoare. ” cine va pune mina pe acasta comoara va fi gasit si pedepsit”. Tinerii de marea bucurie ce aveau, au ignorat scrisoarea. Dar si- au dat cuvintul, sa cumpere castel, sa faca nunta si sa petreaca tot restul vetii in petreceri, ca sa ea tot de la veata. A trecut cevai timp. Tinerii si- au indeplinit promisiunie luind tot de la veata, traeau si huzureau pe picior mare. Dar eata ca vine si ceasul cel rau,al scrisorii, pe care tinerii lau ignorat. Sau adunat nori negri peste ei, veata e un cosmar, petrecerile nu mai aduc bucurie, le este frica- trebue sa dea explicatii de provenienta banilor. PS. Posibil va Urma.

 • Rușine celor care scriu așa tâmpenii
  Tinerii muncesc zi de zi și pentru nunta au achitat ei și familia Marinelei
  Tatăl lui Vlad l-a părăsit demult și nu a contribuit la nunta lor
  Nu scrieți prostii de pe pereți și fiți mai putin invidioși
  Cei care lucreaza pot face banii necesari sa-și permită o asa nunta

  • Serios? Unde muncesc tinerii de câștigă milioane? Ziceți: ce experiență profesională, ce realizări au? Protipendada de la Chișinău și Londra cunoaște cum își câștigă diva Instagramului banii. Iar în mediul politic din Chișinău, de asemenea, toți cunosc cum își câștigă viața de lux fiul lui Gațcan, nu e din bani cinstiți. Problema nu este în invidie, dar în dreptate.Așa că lăsați poveștile! Paraziți ai societății ce sunteți!Târfe și hoți!

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *