EXCLUSIV Cum face bani grei Rosian Vasiloi din criza refugiaților

Criza refugiaților este „mană cerească” pentru șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, și echipa lui. Oligarhii ucraineni le plătesc șpăgi mari, numai ca să le permită să intre și să iasă din Republica Moldova cu milioane de dolari cash și mașini de lux. Dezvăluirea a fost făcută de Cristian Rizea, în cadrul emisiunii „Spovedania Lui Rizea”.

“Ați văzut cum a trecut nevasta unui deputat ucrainean? Cu 30 de milioane de dolari. Au prins-o în Ungaria. Cum trec ei de granița Moldovei? Nu vă întrebați? Românii îi prind, ungurii îi prind, însă peste Poliția de Frontieră a lui Vasiloi se trece ca în brânză. Câtă șpagă iau ei în aceste zile! Acum e „mană cerească” pentru Vasiloi și toata echipa lui”.

Iar omul care coordonează și monitorizează întreaga „afacere” este chiar Elena Grosu, amanta lui Rosian Vasiloi.

El a făcut-o șefă, fără concurs, profitând de perioada stării de urgență. Elena Grosu îi buzunărește bine pe refugiați. În același timp, ea nu-și face atribuțiile de serviciu, pasând responsabilitățile ei altor colegi. Și pentru că aceștia s-au revoltat, Rosian Vasilioi a emis ordinul nr. 157 din 11 martie prin care i-a detașat. Vă dați seama în ce a transformat Rosian Vasiloi Poliția de Frontieră, dacă își permite să emită ordin cu antetul MAI, doar pentru că cineva i-a supărat amanta”?

Anterioară

ANI a actualizat lista politicienilor și demnitarilor cu venituri nejustificate

În continuare

Analiză BBC. De ce Mariupol este atât de important pentru Rusia

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *