Dodon îi sperie pe moldoveni cu NATO. Guvernul: Să-i roage pe prietenii de la Moscova să înceteze războiul

Deși se află în arest la domiciliu, fiind bănuit de trădare de patrie, Igor Dodon este foarte activ pe Facebook. Fostul președinte face prognoze sumbre pentru RepublIca Moldova și îi sperie pe moldoveni cu sărăcia și războiul.

„Unii factori politici din Occident vor să folosească moldovenii drept carne de tun în lupta geopolitică ce se dă acum în această regiune. De fapt, toate aceste procese de înarmare și această isterie anti-rusească se face în mod special, pentru a justifica prezența unor trupe străine de factură NATO pe teritoriul Republicii Moldova (…) La iarnă vom sta în sărăcie și frig, dar cu tunuri și rachete”.

În replică, purtătoarea de cuvânt a Guvernului, Anastasia Taburceanu, i-a sugerat lui Igor Dodon că ar fi mai eficient dacă și-ar convinge prietenii de la Moscova să pună capăt războiului din Ucraina.

„Crizele economice în care se afla statul la momentul de față sunt cauzate de războiul din Ucraina, declanșat de Rusia. Igor Dodon ar putea vorbi cu prietenii lui de la Moscova să înceteze războiul și atunci vor înceta și crizele”. 

Anterioară

Energia electrică s-a scumpit. ANRE: „Există factori obiectivi”

În continuare

Diva din Chișinău: Auda

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *