Cristian Rizea va avea pază de stat. “Îi mulțumesc Anei Revenco pentru faptul că respectă legea”

Ministerul de Interne îi va oferi lui Cristian Rizea pază de stat. Despre aceasta a anunțat jurnalistul, pe 18 aprilie, în cadrul emisiunii „Spovedania lui Rizea”.

„Au venit la mine acasă doi ofițeri de la Ministerul de Interne. Mi-au comunicat că întrunesc condițiile pentru a obține pază de stat. Mi-au arătat Legea 105, articolul 23. Doamna Revenco, vă mulțumesc pentru faptul că respectați legea. Aviz mafioților și celor care îmi vor capul! Așadar, cei care nu credeau că Rizea va avea pază de stat – surpriză! Deci contează ce vorbim aici, prieteni. Lumea care se gândește la viitorul acestei țări îl ascultă pe Rizea”, a relatat Cristian Rizea. 

Cristian Rizea a solicitat pază de stat pe 11 aprilie, la câteva zile după ce a fost ținta unui atac terorist. Solicitarea a fost depusă pe numele ministrei Afacerilor Interne, Ana Revenco, președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, consilierului președintei pe probleme de securitate națională, Dorin Recean,  președintelui Parlamentului Republicii Moldova,  Igor Grosu, și prim-ministrei, Natalia Gavriliță.

Anterioară

Diva din Chișinău: Adriana

În continuare

Maia Sandu a promulgat legea care interzice simbolurile agresiunii militare rusești în Ucraina

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *