Cristian Rizea, informații BOMBĂ despre casa secretă de 1 milion de euro, a unui fost ministru de Interne – Dezvăluiri incendiare la Culisele statului paralel

Cristian Rizea, dezvăluiri bombă despre casa secretă a unui fost ministru de la Chișinău, un apropiat al lui Igor Dodon, unde procurorii au făcut și percheziții deja, la Culisele statului paralel, la Realitatea PLUS, în ediția de luni seară, cu Anca Alexandrescu.

„În spatele meu se afla o casă finalizată, chiar acum o lună de zile, unde procurorii au făcut percheziții acum 3 zile, dar nu au spus nimic. Această vilă de 1 milion de euro, în centrul Chișinăului, aparține lui Pavel Voicu (ministru de Interne în 2020, n.r.), ministrul interlop, cunoscut aici pentru multe acțiuni de genul interlopilor. Este omul lui Igor Dodon, omul de casă al lui Igor Dodon, care a inventat o schemă de jefuire a cetățenilor moldoveni în 2020, o schemă a statului, atunci cand era ministru de interne și Sergiu Paiu, seful Inspectoratului General al Poliției. El este cel care monitoriza arestarea mea, din 3 noiembrie 2020, cel care la biroul fratelui lui Dodon, acolo stătea pe telefon ca să raporteze daca m-a găsit sau nu m-a găsit. Până au descoperit ei unde stau le-a trebuit o jumătate de zi. E vorba despre acel contract încheiat în urma licitației trucate, un contract ilegal dintre IGP și societatea Magda-Tur privind ridicarea autovehiculelor”, a declarat Cristian Rizea, în exclusivitate, la Culisele statului paralel.

„Problema este că banii se duc în contul acelei firme private, din care, lună de lună, șefi ai poliției iau zeci de mii de euro. Voi pune înregistrări. Toata Moldova și cei interesați vor asculta înregistrări cu angajați ai lui Vasile Conțescu, de la Inspectoratul de Poliție, care sunt obligați să ridice, până la prânz, câte trei mașini fiecare, altfel sunt sancționați”, a explicat Rizea, în exclusivitate la Culisele statului paralel.

„Mă gândesc să nu le dăm idei la București”, a adăugat Anca Alexandrescu.

„S-a scumpit, este 55 de euro, era undeva la 35-40 de euro, pentru un moldovean nu e simplu să plătească. Ei au pus la cale această schema. Am făcut plângere la Procuratura Generală, Procuratura Anticorupție, la ministrul de interne Revenco, am primit documente că se lucrează. Poate fi accesată această petitie pe www.realitateadinmoldova.md, este online. Inclusiv noi avem puncte de strângere a semnăturilor în centrul Chișinăului, vom avea de mâine în fata IGP cort de la Partidul „Moldova, Rizea și Poporul”, care urmează să-l înregistrez juridic. Am reușit, până în prezent, să colectăm peste patru sute și ceva de semnături. Am lansat campania acum 10 zile, continuă pentru ca moldovenii să nu mai poată fi furați”, a mai spus Cristian Rizea, luni seară, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

Anterioară

Ambasadorul României la Chișinău: România se află în proces de identificare a măsurilor care să ajute Moldova să depășească criza energetică

În continuare

Percheziții la Primăria Bălți: 3 funcționari și un agent economic au fost reținuți

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *