Cristian Rizea anunță APOCALIPSA! Capii rețelei de trafic de droguri și prostituție de lux, băgați în corzi! Autoritățile române, mutare-șoc – DECIZIA care îngroapă definitiv „șmecherii” Dezvăluiri făra precedent!

Cristian Rizea, liderul partidului MRP (Moldova, Rizea și Poporul, n.r.), dinamitează mafia din România! După ce a deconspirat băieții deștepți care învârt afaceri de sute de milioane de euro, Rizea anunță NUCLEARA: în urma plângerii făcute de acesta, DIICOT a început urmărirea penală in rem sub acuzația de constituire a unui grup infracțional organizat.

Dar nu, RIZEA NU SE OPREȘTE AICI! Rechinii au de ce să tremure! Liderul partidului MRP sugerează procurorilor să facă analize pentru consum de droguri tuturor „șmecherilor” implicați în dosarul contrabandei cu țigări și prostituție. Zarurile au fost aruncate! Instituțiile statului trebuie să reacționeze și să se implice URGENT! Fostul deputat Cristian Rizea, cel care a deconspirat mafia țigărilor de contrabandă și lumea prostituției de lux din România, a promis o serie de dezvăluiri pe canalul său de Facebook menite să pulverizeze lumea șmecherilor.

Reamintim că fostul deputat Cristian Rizea a făcut, recent, o serie de dezvăluiri incendiare despre secretele „grupării” din Romprest – Dovezile legăturilor cu rețele de prostituție și crimă organizată. Lupta pentru adevăr și dreptate continuă! Rețeaua de crimă organizată din România, cu tentacule în toată țara, este controlată de milionarii din umbră de la compania-simbol a contractelor de salubritate cu statul – Romprest: acționarul Andrei Dracea, directorul executiv Răzvan Duca Ghenoiu, administratorii Marian Bogdan Adimi și Orlando Valache.

Liderul partidului MRP sugerează procurorilor să facă analize pentru consum de droguri tuturor „șmecherilor” implicați în dosarul contrabandei cu țigări și prostituție: IANCU TOADER, unul din capii rețelei de prostituție de lux, dar și apărătorul acesteia Avocatul Iancu Toader a început ca angajat al cuplului Elan Schwartzenberg – Mihaela Rădulescu. Apoi, pentru că s-a facut util, a ajuns apărătorul rețelei de prostitutie de lux și, ulterior, de trafic de droguri. Acum este avocatul firmei de salubritate Romprest.

ORLANDO VALACHE, șef de paparazzi, unul din capii crimei organizate Unul dintre șefii lui Iancu Toader este Orlando Valache, care are o poveste de viață mai ceva ca a lui Pablo Escobar. A început ca șef al unei echipe de paparazzi și se ocupa cu fotografierea prostituatelor de lux și a politicienilor cu care acestea erau cuplate. În 2015, DNA a făcut descinderi într-un caz privind trafic de influenţă și spălare de bani în care ar fi fost implicaţi politicieni şi patroni de presă. Au avut loc 26 de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov la firme, cabinete de avocatură şi la sediul unei instituţii publice. Orlando Valache a fost vizat în anchetă dar, pentru că în dosar apareau în ipostaze compromițătoare politicieni de top, totul a fost mușamalizat, iar Valache și-a văzut de crima organizată în continuare.

RALUCA VALACHE, noua regină a rețelei de prostituate de lux din România, soția boss-ului Romprest Orlando Valache Raluca Valache, soția lui Orlando Valache, unul dintre capii grupării criminale din România, specializată în trafic de droguri, trafic de carne vie și contrabandă de țigări, a preluat conducerea rețelei de prostituate de lux. Mulți ani, aceasta a fost gestionată de către Andreea Marta, soția lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, care a fost dat dispărut. Ea a fost arestată în 2012 pentru proxenetism și acuzată de procurorii DIICOT că a făcut comerț cu prostituate, alături de sora ei, Maria Magdalena Lungu. Andreea Marta făcea „comenzi pentru virgine” în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro. Raluca Valache, cea care a preluat rețeaua de prostituate de la Andreea Marta, a fost chiar una dintre damele de companie de lux.

RĂZVAN DUCA GHENOIU – schema fabuloasă prin care obținea contracte păguboase cu statul Răzvan Duca-Ghenoiu, administratorul Romprest, este cunoscut ca fiind apropiat de Bogdan Adimi. Cei doi au apărut în presa centrală atunci când se lăudau că sunt apropiați de fostul șef operativ al SRI Florian Coldea și că sunt chiar rude cu Laura Codruța Kovesi. „Adimi a început să ne spună că el este colaborator al DNA și că a lucrat cu SRI și cu DNA. Odată, Adimi și Razvan Duca ne-au arătat că au pe telefon numărul personal al lui Coldea și ne-au zis că pot să îl sune oricând să îi ceară ajutorul. În aceeași întâlnire, Adimi ne-a spus că lucrează cu o procuroare de la DNA Ploiești care i-a luat locul lui Portocală și că a făcut mai multe denunțuri și că el o să aresteze mai mulți oameni importanți în luna septembrie. (…) De mai multe ori, Adimi se lăuda că este nepotul lui Kovesi, că are relații la DNA și este foarte periculos. Se lăuda (…) că el este colaborator și poartă tot timpul fire pe el.” SURSA: comisaruldeprahova.ro

Cei doi se foloseau de presupusa apropiere de serviciile secrete pentru a obține contracte bănoase cu statul. Potrivit unor surse, Duca și Adimi, colegi de ilegalități, sunt prieteni și cu cunoscutul interlop Ghenosu. Ghenosu a fost adus în țara noastră în 2020 din Londra, după ce a fugit înainte de o percheziție organizată de procurorii DIICOT la domiciliul său. Ghenosu este cunoscut ca unul dintre cei mai violenți interlopi din România. El este acuzat de proxenetism, spălare de bani, trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat. Ca un amănunt deloc de neglijat, Răzvan Duca Ghenoiu este nepotul generalului Ion Ghenoiu, fost șef al Serviciului Pașapoarte.

BOGDAN ADMI – directorul general Romprest, interlopul care și-a asigurat funcția de conducere prin șantaj și amenințări Potrivit unui raport al Ministerului Finanțelor, Romprest ar fi produs un prejudiciu de peste 243 de milioane de lei din fonduri publice. Paguba ar fi fost creată în urma emiterii unor facturi cu tarife supraevaluate, dar și pentru servicii care nu există în contractul de salubrizare. Procesul-verbal al controlului este realizat de Direcția Generală de Inspecție Economico-Financiară din Ministerul Finanțelor. Controlul a avut loc între noiembrie 2020 și aprilie 2021. Ministerul de Finanțe a solicitat Primăriei Sectorului 1 să recupereze banii considerați prejudiciu. Raportul face referire și la cheltuieli nejustificate cu avocați, răsplătiți cu onorarii aberante, facturi uriașe cu combustibil și cheltuieli „de protocol”, vacanțe și mașini de lux, precum și alte „premii”. În perioada cuprinsă în raportul controlului, compania Romprest era condusă de Bogdan Adimi, Marian Măgureanu, Orlando Valache și Răzvan Duca Ghenoiu. Interesant este faptul că Bogdan Adimi este consiliat prin contract de muncă de nimeni altul decât controversatul Andrei Dracea, un medic născut la Moscova, considerat unul dintre „băieții deștepți” din Sănătate.

ANDREI MIHAI DRACEA – legături bolnăvicioase cu lumea moscovită „Medicul” Andrei Mihai Dracea, născut și școlit la Moscova, desfășoară afaceri în care rulează milioane de lei fără niciun angajat. Și cele mai multe raportează pierderi la sfârșit de an financiar. Asta înseamnă că statul nu încasează mai nimic de pe seama lor. „Omul de afaceri” Andrei Mihai Dracea, născut și școlit la Moscova, și-a consolidat afacerile din banii publici ai sistemului sanitar cu sprijinul a doi generali de top din cele mai importante servicii secrete. Nici serviciile secrete străine nu i-ar fi tocmai… străine. Personaj misterios, Dracea, alături de bunul său prieten Iancu Toader, avocatul mafiei rusești, se bucură de o largă deschidere spre lumea interlopă din Rusia.

LAURA DRACEA, soția „doctorului” cunoscut sub numele de „licitație la minut”, acuzată de malpraxis Soția lui Andrei Mihai Dracea, doctorul Laura Dracea, este cea care a coordonat încă din 1999 centrul de fertilizare in vitro al maternității Giulești. Ea a plecat de acolo după un scandal în urma căruia a fost acuzată de malpraxis de o pacientă. „În aproape doi ani, am cheltuit circa 12.800 de euro pentru a rămâne însarcinată prin fertilizare in vitro. Din cauza intervenției doctoritei Laura Dracea, eu nu am ramas însărcinată, dar m-am ales cu 30 kilograme în plus, cu pilozitate excesivă și chisturi la sâni”, a spus, atunci, Alina Ilie. „Eu am făcut mai mult decât legarea trompelor, care dura doua minute. Șansele prin fertilizare in vitro sunt însă destul de mici pentru ca pacienta să rămână însarcinată, dar doamna Alina Ilie nu a înțeles foarte bine. Nu știu ce vrea de la mine”, a fost replica de atunci a medicului Laura Dracea. Controversatul Andrei Mihai Dracea a fost în spatele afacerii Cryo Save. Firma sa a dispărut de pe piață fără ca familiile să fie anunțate ce se întâmplă cu celulele recoltate. Doctorul Radu Zamfir, șeful Agenției Naționale pentru Transplant, a confirmat că acest caz a ajuns în atenția anchetatorilor. „Ni s-au solicitat niște informări punctuale la care am răspuns și asta a fost tot. Poliție, Protecția Consumatorului și, la un moment dat, în urmă cu un an sau doi, o firmă de avocatură. Cerere de informații de la poliție, da. Posibil (că ar putea să fie deschis un dosar penal în acest sens, n.r.)”, a spus Radu Zamfir. Interesant că firma care a dispărut avea sediul pe strada Constantin Aricescu, nr. 8, din Cartierul Dorobanți, din Capitală. Fix la aceeași adresă funcționează acum o clinică de fertilizări in vitro. Clinca este condusă de Laura Dracea.

Anterioară

Trei angajați din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică, asaltați de procurorii anticorupție

În continuare

Raport: Moldovenii au devenit mai săraci. Ce soluție propune Avocatul Poporului?

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *