Comisia pentru Situații Excepționale a permis prelungirea autorizației de mediu pentru Uzina Metalurgică din Transnistria

Comisia pentru Situații Excepționale a permis prelungirea termenului de valabilitate a Autorizației de mediu privind gestionarea deşeurilor și a Autorizației de emisie a poluanților în atmosferă de la surse fixe pentru Uzina Metalurgică de la Râbnița, până pe 30 septembrie 2022.

Agenţia de Mediu va emite, în termen de 1 zi lucrătoare de la depunerea cererii de către SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească”, actul permisiv – „Autorizaţia de emisie a poluanţilor în atmosferă de la surse fixe”, cu valabilitatea până la 30 septembrie 2022. Totodată, se obligă SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească” să înlăture neajunsurile constatate în decizia de refuz emisă de Agenţia de Mediu la 26.08.2022… Agenţia de Mediu va emite, în termen de 1 zi lucrătoare de la depunerea cererii de către SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească”, actul permisiv – „Autorizaţia de mediu pentru gestionarea deşeurilor”, cu valabilitatea până la 30 septembrie 2022. Totodată, se obligă SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească” să înlăture neajunsurile constatate în scrisoarea nr. r-09 din 26.08.2022 emisă de Agenţia de Mediu”, este menționat în hotărârea Comisiei din 5 septembrie, 2022.

Agenția de Mediu a refuzat acordarea autorizației de mediu pentru gestionarea deșeurilor de către SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească”, după ce a constat unele neconformități. 

Anterioară

Comisia pentru Situații Excepționale a abrogat decizia de nerambursare a TVA la exportul de ulei

În continuare

Vladimir Putin a aprobat noua doctrină de politică externă bazată pe conceptul de „lume rusă”

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *