Cine a inventat și coordonat schema de extorcare de bani a oamenilor de afaceri în numele lui Rizea?

Planul de șantaj și extorcare de bani a oamenilor de afaceri, procurorilor și polițiștilor în numele liderului Partidului Politic “Moldova, Rizea și Poporul” a fost elaborat și coordonat de Diana Cupeț, soția lui Igor Cupeț.

Diana Cupeț, fosta Diana Plăcintă, a realizat imediat că există oportunitatea de a câștiga ușor milioane din lupta lui Cristian Rizea împotriva politicienilor și demnitarii corupți, și a profitat de încrederea acestuia față de soțul ei, de care îl lega o prietenie de mai mulți ani.

„Femeia asta conducea toată excrocheria, de asta îl însoțea pe Igor Cupeț la toate întâlnirile cu oamenii de afaceri pe care îi șantaja și extorca. Apoi l-au implicat pe Vitalie Perciun și falsul agent CIA Arsen Kevarkoff. Diana și Igor Cupeț au fost împreună trei ani, și nu se gândeau să se căsătorească. Și cum le-au venit banii de pe spatele lui Rizea, au făcut imediat nunta”, a relatat Cristian Rizea.

Rizea: Diana Cupeț va ajunge în Penitenciarul 13

Diana Cupeț va răspunde însă în fața legii pentru infracțiunea săvârșită, a atenționat Cristian Rizea. 

„Vitalie Perciun, pe care soții Cupeț l-au atras în această schemă, va vorbi, pentru că nu mai rezistă mult la pușcărie. Iar pe Diana o așteaptă zile grele. Pentru ea a fost deja pregătită o celulă în blocul de femei de la Penitenciarul 13”, a dezvăluit Cristian Rizea. 

Anterioară

Arsen Kevarkoff va fi cercetat și în Moldova. De data aceasta – pentru deteriorarea mașinii lui Rizea

În continuare

Emmanuel Macron: Republica Moldova poate conta pe sprijinul Franței și al UE

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *