VIDEO Art Granit creează artă din piatră pentru casa ta!

Cum să transformi o încăpere obișnuită în una de lux? Și nu unul opulent, dar rafinat, care să se armonizeze perfect cu starea ta lăuntrică și visele tale? Simplu: te duci la Art Granit, iar aceasta îți transformă locuința sau biroul într-o adevărată artă. 

Art Granit creează produse customizate din piatră naturală, piatră compozit și piatră ultracompact, care pot fi folosite atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru spații publice. Mai mult, produsele Art Granit sunt durabile și funcționale. Compania este apreciată pe piața din România pentru inovație, meticulozitate și profesionalism.

Cu acest prilej, fondatorul companiei Marcel Vutcariov a participat la Forumul Internațional Share Interiors, unde a vorbit despre tendințele și inovațiile din lumea pietrei. Discuția va continua într-un cerc restrâns de parteneri în cadrul unui nou showroom din inima Bucureștiului. Într-o atmosferă degajată vor fi discutate și testate:

Funcționalitatea suprafețelor Silestone și Integrity în procesul de gătire

Cea mai inovativă piatră a secolului XXI – DEKTON.

Efectul placajelor într-o sală de ședințe high class.

Efectul placajelor într-o sală de ședințe high class.

Deoarece este partener oficial al grupului internațional Cosentino, Art Granit a adus pe piața României produsele de marca Dekton și Silestone, la prețuri concurențiale. Aceasta oferă posibilitatea specialiștilor din domeniul arhitecturii și designului să îmbunătățească semnificativ calitatea construcțiilor și amenajărilor.  

Art Granit, de sorginte din Republica Moldova

Art Granit este o companie tânără, lansată în Republica Moldova în 2009. În scurt timp, a reușit să se poziționeze în România în calitate de proiectant, producător și distribuitor de soluții din piatră pentru lumea designului și arhitecturii. În prezent, deține 2 hale de producere, 2 depozite cu capacitate de 30000m2 de materie primă pe stoc, 4 showroomuri și o rețea de parteneri distribuitori cu acoperire internațională. 

Sunteți bineveniți în showroomul Art Granit, unde este expusă cea mai variată gamă de mostre de piatră tehnologizată, piatră compozit și piatră naturală. Ne găsiți pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, Nr.6-8, București. 

Anterioară

De unde vom cumpăra energie electrică după 1 mai?

În continuare

Diva din Chișinău: Emanuela

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *