Ana Revenco pleacă de la MAI. Cine îi va lua locul? 

Vestea despre abuzurile împotriva jurnalistului Mihai Cristian (Rizea), comise la ordinul ministrei Afacerilor Interne, Ana Revenco, a ajuns până la Bruxelles. Oficiali europeni au fost șocați când au aflat că într-o țară condusă de un guvern proeuropean, pentru care integrarea în Uniunea Europeană este o prioritate, poliția aplică metode staliniste în raport cu cetățenii. Ca urmare, Ana Revenco a fost chemată la Președinție să dea explicații. În acest context, a fost rugată să demisioneze, eveniment care se va produce în următoarele săptămâni. Dezvăluirea a fost făcută de către Mihai Cristian (Rizea) în cadrul emisiunii „Spovedania lui Rizea”.   

“Ana Revenco a lucrat împotriva Maiei Sandu. De ce nu le spui moldovenilor cum plângeai în fața președintei, acum două săptămâni, cu lacrimi de crocodil, ca să nu te schimbe? Ți-au spus să pleci din motive de sănătate, și ai început să plângi. După ce scandalul cu Rizea a ajuns la Bruxelles, și a sunat cineva important de acolo, și a întrebat ce se întâmplă în Moldova. Ce faceți, poliția aleargă după oameni pe stradă, îi bagă în dubă, pentru ce”? 

De situația în care s-a pomenit Ana Revenco profită actualul șef al Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu. Datorită loialității manifestate față de persoane cu putere de decizie din cadrul guvernării, acesta a primit deja promisiunea că va fi promovat în funcția de ministru al MAI, a relatat Mihai Cristian (Rizea). 

“Cernăuțeanu, faceți cinste? Rizea a dat-o jos pe Revenco și ce să vezi? Vine Cernăuțeanu ministru de Interne. Ați dat niște garanții. Ați jucat bine schema. V-ați luat niște angajamente, că dacă sunteți promovat ministru de Interne, rezolvați chestiunea cu protestatarii. Tot lui Rizea îi datorați această oportunitate. Căci dacă pleacă Revenco, e din cauza lui Rizea”. 

Anterioară

Ordin emis de Putin: Rușii care se retrag din fața ucrainenilor vor fi împușcați

În continuare

Fermierii și-au scos tehnica agricolă în stradă, în semn de protest. Nu au însă curajul să are în fața Guvernului

4 Comments

  • Недолго музыка играла…. Следующий Подарилов ?

  • Incredibil ca tocmai Bruxelul să facă remanieri în guvern. Doar era bine stabilit și evident că în poliție nu se fac nu că reforme ,dar nici schimbări. Cu mare semn de întrebare a fost atât numirea ei ca ministru , cât și alegerea de către ea adjuncții săi. Face, și să ne cerem noi scuze în locul guvernului și să-i mulțumim mult Dl. Rizea . ca am scăpat de o piesă coruptă din societate dar nu și de mecanismul monolit corupțional.

  • Revenco nici nu trebuie să ajungă dar Rizea face jocurile politice

  • Moldovenii manipulați , aveți grijă spijinitil pe Rizea ,ptr voi e un om de mare valoare ptr noi români ,,a cam fost prins în mafiea PSD ,,

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *