Adevăratul motiv pentru care George Simion nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova în 2018

Pe 26 august 2018, idolul unioniștilor George Simion a fost blocat în vama Albița. El participa la marșul Centenarului, care debutase pe 1 iulie în orașul Alba Iulia din România și urma să se încheie la Chișinău pe 1 septembrie. Vameșii i-au comunicat însă că are interdicție să intre în Moldova, fără să-i explice motivul. Atunci George Simion a vărsat multe lacrimi de crocodil, s-a dat în spectacol, iar presa unionistă de la Chișinău și București l-a transformat într-un martir.

În realitate, George Simion juca un rol bine plătit într-un spectacol regizat de oligarhul Vlad Plahotniuc, care și-a propus să obțină voturile unioniștilor la alegerile generale din 2019. Dezvăluirea a fost făcută de liderul Partidului Politic „Moldova, Rizea și Poporul” Cristian Rizea, în cadrul emisiunii “Spovedania lui Rizea”. 

“George Simion era finanțat atunci de Vlad Plahotniuc. Iar așa-numita interdicție primită la intrarea în Republica Moldova a fost o parte din scenariul făcut de oligarh. Totul a fost o făcătură pentru a-i manipula pe unioniști, care nu-i mai susțineau deja pe Ghimpu și Chirtoacă. Și atunci Plahotniuc a zis: să creăm o emoție și să cultivăm simpatia unioniștilor. Planul a fost aplicat, George Simion și-a jucat bine rolul, iar Plahotniuc a reușit să adune în jurul lui unioniștii dezamăgiți”. 

Anterior, Cristian Rizea a dezvăluit că Partidul Politic „AUR”, al cărui co-președinte este George Simion, este orchestrat din culise de un grup de afaceriști corupți din România, care după căderea regimului Ceaușescu au făcut bani grei din politică. Planul lor este să preia puterea politică în 2024, iar George Simion îi ajută să-l pună în aplicare. 

“Ei vor să dețină puterea politică în România. De asta l-au aruncat în față pe George Simion, Ioana d’Arc a României, doar că de genul masculin. El este românul care își pune ia pe el, însă în realitate face jocul păpușarilor care s-au aflat mereu în spatele clasei politice din România, de la Ion Iliescu și până în prezent”.

Anterioară

DOVADA că Mariana Rață iarăși minte. A cerut despăgubiri morale de la Rizea în valoare de 100 de mii de lei

În continuare

Diva din Chișinău: Olga

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *